Nieuws

Flowsensoren VA 500/520 en VA 550/570 nu verkrijgbaar met geïntegreerde Ethernet-interface

Huidige flowsensoren nu beschikbaar met Ethernet-verbinding

De continue ontwikkeling van onze meetinstrumenten vormt een fundamenteel onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Om onze meetinstrumenten en software af te stemmen op de actuele behoefte in de markt, nemen we de feedback die we krijgen van onze klanten en distributeurs altijd mee in onze productontwikkelingen.

Om onze meetinstrumenten en software af te stemmen op de actuele behoefte in de markt, nemen we de feedback die we krijgen van onze klanten en distributeurs altijd mee in onze productontwikkelingen. Om die reden hebben we onze bestsellers op het gebied van flow- en verbruiksmeters, de VA 500/520 en VA 550/570 voorzien van een optionele Ethernet-interface (Modbus / TCP).

De M12-connector die in de nieuwe versie is geïntegreerd, stelt onze klanten in staat om signalen en gegevens van de verbruikssensoren met minimale inspanning direct te koppelen aan en uit te lezen via het bedrijfsnetwerk. Gewoonlijk heeft men een adapter nodig om de M12-connector, welke zichzelf als industriestandaard inmiddels heeft bewezen, aan te sluiten op een vaak al bestaande connector van het eigen bedrijfsnetwerk (RJ45-verbinding / netwerkaansluiting).

Ons doel is om voor onze klanten het eerste aanspreekpunt te blijven als het gaat om het aangaan van uitdagingen in de digitalisering van de persluchtmeettechnologie.De eenvoudige manier om onze sensoren aan te sluiten, maakt het mogelijk om signalen en gegevens van onze sensoren direct in realtime te bewaken, evalueren en exporteren en ze te visualiseren in een duidelijk dashboard van onze innovatieve meetsoftware.

De nieuwe versie van onze flowsensoren is nu beschikbaar. Als u geïnteresseerd bent in één van deze sensoren of als u nog vragen heeft over onze andere producten of softwareoplossingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Request NL

Aanvraag

Arthur Scheffer
Korhoenweg 15
4791 RM Klundert
P: +31 (0)168 382 699
GSM: +31 (0)6 52 68 33 05
F: +31 (0)168 382 698
E: info@cs-instruments.nl