Nieuws

Nieuwe dochteronderneming voor Nederland, België en Luxemburg - CS Instruments Benelux BV

Adsensys BV wordt CS Instruments Benelux BV

Van links naar rechts: Arthur Scheffer (Managing Director van CS Instruments Benelux BV), Wolfgang Blessing (Managing Director van CS Instruments GmbH & Co. KG) en Martijn Visser (Sales Manager Benelux)

Bij CS Instruments streven we naar een opbouwende en nauwe samenwerking met al onze klanten en partners. Uit ervaring weten we hoe belangrijk het is om dicht bij onze klanten aanwezig te zijn. Daarom werken wij met een uitgebreid wereldwijd netwerk van dochterondernemingen en distributeurs waar onze klanten altijd op kunnen vertrouwen.

Het Nederlandse bedrijf Adsensys BV is sinds 2010 een zeer succesvol lid van de CS Instruments-familie. Door onze klanten in België, Nederland en Luxemburg betrouwbare service te verlenen en te ondersteunen, heeft het bedrijf de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt en heeft het geholpen om de naamsbekendheid van CS Instruments wereldwijd verder te versterken. De synergie die het resultaat is van deze succesvolle samenwerking, gecombineerd met wederzijds vertrouwen en respect hebben ons ertoe gebracht deze samenwerking naar een hoger niveau te tillen.

Als gevolg van deze overwegingen, zijn we verheugd om de oprichting van een officiële dochteronderneming van CS Instruments in België, Nederland en Luxemburg aan te mogen kondigen.

CS Instruments Benelux BV
Korhoenweg 15
4791 RM Klundert, Netherland

Tel: +31 (0)168 382 699
E-Mail: info_benelux@cs-instruments.com 
Web: www.cs-instruments.com/nl 

Uiteraard blijven alle afspraken die in het verleden tussen Adsensys BV en haar klanten zijn gemaakt geldig. Als u echter nog vragen heeft die gerelateerd zijn aan de oprichting van deze nieuwe dochterfirma, aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze nieuwe collega's in Nederland.

Request NL

Aanvraag

Arthur Scheffer
Korhoenweg 15
4791 RM Klundert
P: +31 (0)168 382 699
GSM: +31 (0)6 52 68 33 05
F: +31 (0)168 382 698
E: info@cs-instruments.nl