Bedrijf » Over ons

Over ons

CS Instruments met vestigingen in Harrislee (Plz 24955) en Villingen-Schwenningen/ Tannheim (Plz 78052), wordt aangestuurd door Dipl. Eng. (FH) Wolfgang Blessing als enige Managing Director.

CS Instruments GmbH werd in 2002 opgericht door Christian Schuldt en Wolfgang Blessing als gelijkwaardige aandeelhouders / directeuren. Helaas overleed in het voorjaar van 2014 na een lang ziekbed en toch veel te vroeg Dipl. Eng. (FH) Christian Schuldt. Zijn overlijden wordt door het management en alle medewerkers nog steeds als een groot verlies ervaren.

Beide oprichters waren al vóór de oprichting van CS Instruments GmbH in 2002 echte specialisten op het gebied van perslucht technologie respectievelijk industriële meettechnologie. Voor decennia lang was Dipl. Eng. (FH) Christian Schuldt expert op het gebied van koeldrogers voor perslucht. Voorafgaand aan de oprichting van CS Instruments GmbH was Dipl. Eng. (FH) Wolfgang Blessing al meer dan 10 jaar als product manager verantwoordelijk voor industriële meettechnologie bij een wereldwijd bekende fabrikant van meetinstrumenten voor perslucht en gassen in het Zwarte Woud. De technische kennis en ervaring gekoppeld aan de jarenlange praktische ervaring van beide oprichters werd de hoeksteen van het succes van CS Instruments.

Na meer dan 12 jaar staat de naam CS Instruments voor bewezen en vernieuwende meettechnologie voor perslucht en gassen met vestigingen en distributeurs over de hele wereld. Het aantal medewerkers steeg van 1 persoon in het oprichtingsjaar 2002 naar ongeveer 50 medewerkers in september 2014.

CS Instruments investeert voortdurend in de verdere opleiding van haar medewerkers en in de moderne kalibratie installatie voor dauwpunt / druk dauwpunt en flow meting. Deze continue investeringen leggen de basis voor verder onderzoek, ontwikkeling, realisatie van ideeën en nieuwe producten uit Duitsland.

Alle producten worden zonder enige uitzondering ontwikkeld, geproduceerd en gekalibreerd in Duitsland. Wij zorgen dat de slogan "Made in Germany" niet alleen een zin is op papier, maar we brengen dit ook altijd in praktijk. Verder proberen we er ook voor te zorgen dat onze leveranciers - Indien mogelijk- uit Duitsland komen.

Om deze redenen kunnen we met recht claimen dat CS Instruments al jaren deel uitmaakt van de wereldwijd toonaangevende producenten van meettechnologie voor perslucht en gassen.

[Translate to Belgien:] Company building CS Instruments sales office south VS-Tannheim

Request NL

Aanvraag

Arthur Scheffer
Korhoenweg 15
4791 RM Klundert
P: +31 (0)168 382 699
GSM: +31 (0)6 52 68 33 05
F: +31 (0)168 382 698
E: info@cs-instruments.nl