Deeltjestellers en restoliemeting om persluchtkwaliteit te garanderen

De persluchtkwaliteit van een systeem hangt in grote mate af van de continue bewaking van de restolie inhoud en het aantal deeltjes. Onze systemen voor het bepalen van de restolie inhoud en het meting van deeltjes in perslucht en gassen zijn beschikbaar in zowel stationaire als draagbare versies. Zo bieden we voor elke toepassing het juiste systeem om zo eenvoudig mogelijk aan de eisen van ISO 8573 te voldoen.

%aantal% producten

OIL CHECK 500

Het monitoringsysteem voor zeer nauwkeurige meting van de Restolie gehalte van Perslucht en Stikstof.

Meer

OILCHECK, restolie meten volgens ISO8573-1:2010 - mobiele oplossing

De restoliesensor meet de Dampige Restolie inhoud in de Perslucht. Voor een mobiele oplossing bieden we een combinatie met de PC 400 + DS 500 mobiel.

Meer

OILCHECK, restolie meten volgens ISO8573-1:2010 - stationaire oplossing

De restoliesensor meet de Dampige Restolie inhoud in de Perslucht. Voor een stationaire oplossing bieden we een combinatie met de DS 400 Chart recorder.

Meer

Partikelteller PC 400 - mobiele oplossing volgens ISO 8573

De PC 400 Deeltjesteller tot 0,1 µm voor Perslucht / gassen is de ideale Draagbare oplossing in een servicekoffer.

Meer

Deeltjesteller PC 400 - stationaire oplossing volgens ISO 8573

De uiterst nauwkeurige, optische Deeltjesteller meet deeltjes vanaf een grootte van 0,1 µm en is daarom geschikt voor het bewaken van Persluchtkwaliteitsklasse 1 ISO 8573.

Meer

Perslucht wordt gegenereerd door een compressor die omgevingslucht comprimeert. Als onzuiverheden in de Perslucht in contact komen met het eindproduct, kan dit leiden tot hogere uitvalpercentages. Hierdoor wordt wat op het eerste gezicht een kosteneffectieve oplossing lijkt, vaak een zeer dure manier van Persluchtproductie. Het is daarom essentieel voor de gebruiker om de perslucht te behandelen nadat deze is gegenereerd, aangezien deze lucht water, olie, stofdeeltjes en andere onzuiverheden bevat. Afhankelijk van de vereiste persluchtkwaliteit kunnen deze stoffen problemen veroorzaken tijdens de productie en de bedrijfskosten verhogen.

CS INSTRUMENTS biedt zowel Draagbare als Stationaire Meetapparatuur voor het meten van de persluchtkwaliteit conform ISO 8573:

  • Restoliemeting de Oil Check restolieanalyser
  • Vaste deeltjes meting de PC 400 deeltjesanalyser
  • en voor dauwpuntmeting bijv. de FA 510 Dauwpuntmeter (zie categorie Dauwpuntmeting)